Kladerforsaljarens ansvar

Den redan gällande lagen inför vissa skyldigheter för säljare som de behöver hålla sig till om de vill undvika en annan typ av sanktion. Det är deras skog och de beror i stor utsträckning på den exakta kommersiella verksamheten vi bedriver. Oavsett om vi säljer mat, kläder eller elektronisk utrustning, måste vi dock ha några eller några verktyg (i förhållande till butikens kvantitet, som är kassaregister.

Tack vare ständigt utvecklade elektroniska tekniker är de nu väldigt komplexa. Vi kan sedan fylla på kraften hos dessa enheter, vilket utan tvekan kommer att hjälpa oss med vårt arbete. Självklart är kassakontrollens grundläggande funktion de så kallade försäljningsrekorden, men några av dem har ytterligare alternativ, även relaterade till systemet med effektiv och stark inventering. Tack vare detta är din egen position direkt effektivare.

Vilka möjligheter ger marknaden oss?

Det finns för närvarande en uppdelning av de aktuella enheterna till förfogande. Vi kan nämna elektroniska kassaapparaten (ERC och elektroniska försäljningsstället (POS-kontorsdisken.

För att den första typen av utrustning ska lyckas måste vi ge upp mycket viktiga modeller. Deras positioner är inte särskilt omfattande (det enda som gäller mjukvaran, finns ett beroende RAM-minne som förkortar enhetens livslängd. I POS framgång är våra perspektiv väldigt breda. Det är oerhört viktigt att vi kan göra försäljningsverksamhet inom en dator för mycket för dem.

Ytterligare POS-funktioner är också attraktiva. Förutom datorn är de också giltiga med streckkodsläsare och -kort, skalor eller betalkortsterminaler. Det är viktigt att integrera dem mer än en gång med successiva biljettkontor. Med denna typ av alternativ kan vi genomföra grundlig försäljning processtyrning i ett mycket känsligt sätt att bära inventering av produkter eller till och med på ett effektivt sätt betjäna kunderna, för vilket skede av genomförandet av särskilda åtgärder är ofta den viktigaste.

Komplexa system

Självklart borde man svara på den sista som POS-kassaregisterna är något viktigare från sina grundläggande motsvarigheter. I förändringarna får vi dock rätter med datordata som kan stödja oss i konst.

Och i själva verket är detta fallet idag, förutom att vi, förutom kassan, får en dator, ett tangentbord och en bekväm bildskärm (som dessutom är i den taktila strukturen. Dessutom använder verktyget många ingångar, vi existerar i att vara anslutna till ovan nämnda system. Särskilt viktigt är det faktum att vi i POS: s framgång får möjlighet att vara mycket aktiv och vilken konfiguration som helst av enheten. Vi existerar i en platt plats ersätta processorn, RAM-minnet eller till och med ladda upp ett nytt, mer effektivt system. Ofta har samma kassaskåp också extra batterier, tack vare vilka vi kan göra utan att ansluta till el.

ERC-modeller

Så fort har dock sagts, denna art avancerade ingredienser är ganska dyra. Detta betyder inte alltid, vi planerar att bryta ned. Kassaregister typ ERC kan också uppfylla alla våra förväntningar. Dock bör du köper dem i en tankeväckande undersökning.

Över alla bör inse att de förekommer i flera sorter. De mest populära är kassaregister. De visar en liten storlek, de samlas mycket bra i en liten handel eller under många händelser.

När det gäller större företag måste vi fylla på systemresultat som kan kopplas till nya valutor eller den ursprungliga typen av enheter. De brukar användas där det finns flera försäljningsställen. Den indirekta metoden för dessa enheter är fristående sorter. De kännetecknas fortfarande av sin låga storlek, men de har inte mycket arbete jämfört med mobila moduler.

I ERC-kassaregistret är det också möjligt att installera en dator. De arbetar med dem på online- eller offline-systemet, kallar det information. Genom denna modell ökar naturen hos de tillgängliga funktionerna.

Som du kan se finns det många typer av kassaregister. Så vi borde välja att äta beroende på verksamheten vi kör.